Struktura grupacije

Tvrtka Naturprodukt d.o.o. u Hrvatskoj osnovana je 1995. godine u Zagrebu kao dio grupacije Dr. Theiss Naturwaren GmbH sa sjedištem u Homburgu, u Njemačkoj. Predmet poslovanja tvrtke je projektiranje, proizvodnja i distribucija lijekova, dijetetskih i kozmetičkih prirodnih proizvoda. Organizacijski i poslovno, tvrtka slijedi modernu tržišnu koncepciju poslovanja, u kojoj, razumije se najznačajniju ulogu ima krajnji korisnik-pacijent, a s druge strane, poslovnim partnerima pruža korektan i pouzdan poslovni odnos.


Pharmatheiss cosmetics

Tvrka pharmatheiss cosmetics dio je DR.THEISS Naturwaren grupacije osnovana za razvoj i proizvodnju dermokozmetičkih proizvoda namijenjenih prodaji isključivo kroz ljekarne. Više od 200 djelatnika zaposleno je u više od 10 odjela i svakodnevno radi na razvoju dermokozmetičke linije DOLIVA: u laboratorijima, proizvodnji, prodaji, upravi, skladištu, otpremi. Puno je različitih područja zanimanja u tvrtki pharmatheiss cosmetics. No, sve suradnike zapravo povezuje jedno: ljubav prema maslinama, prema čistim sastojcima, rad u skladu s prirodom. Pacijenti u Republici Hrvatskoj prepoznali su i prihvatili Dr.Theiss kvalitetu, to niti ne iznenađuje budući da smo kao mediteranski i srednjoeuropski narod od davnina vezani na i za prirodu, pa tako i prevenciju i samoliječenje prirodnim preparatima.

Kvaliteta


Kriterij kvalitete - Samo najbolje od najboljega

U Butiju, u Italiji nastaje jedno od najboljih toskanskih maslinovih ulja, jer maslinari koji sudjeluju u njegovu stvaranju velik značaj pridaju kontroliranom uzgoju, njezi nasada i obradi maslina. - Samo najbolje od najboljega - njihova je uzrečica. Primjena kvalitetnih visokovrijednih sastojaka dolazi do izražaja upravo u proizvodima dermokozmetičke linije DOLIVA. Hladno prešano maslinovo ulje odmah se, nakon pripreme, u bačvama šalje u Njemačku, izravno u proizvodne pogone u Homburgu.


Jamstvo kvalitete

Pri ulazu robe temeljito se ispituju kvaliteta i čistoća svih sastojaka. Nakon procesa prerade slijedi odgovarajuća završna kontrola proizvoda. Stoga možemo jamčiti uvijek jednako visoku kvalitetu svojih preparata.

Pouzdanost DOLIVA proizvoda

Rezultati dermatoloških ispitivanja pokazuju izuzetno dobru podnošljivost na koži. Svi naši proizvodi na bazi ekstra djevičanskog maslinovog ulja ispitani su pod dermatološkim nadzorom. Rezultati pokazuju izuzetno dobru podnošljivost na koži. DOLIVA linija opskrbit će Vašu suhu i osjetljivu kožu masnoćom i vlagom, učvrstiti je i vidljivo smanjiti bore. Na kožu djeluje blagotvorno te omogućava dugo zadržavanje vlage u gornjem sloju epiderme. ublažava ožiljke, smiruje upalne reakcije, kožu čini elastičnom i daje joj svježinu. U kombinaciji s drugim prirodnim uljima i esencijama koje njeguju kožu, linija Doliva pružit će Vam mediteranski osjećaj njege na najvišoj razini!